Lustrumviering op 6 juli; het is bijna zover!

Beste allen,

6 juli nadert met rasse schreden! Hoog tijd om een tipje van de sluier op te lichten van het mooie feestprogramma:

Zaterdag 6 juli:

  • 14:00 uur start het festijn met een welkomstwoord door de Lustrumcommissie op het feestveld (hoek Grintbank/Verlengde Houtweg, nabij de fietstunnel onder de A1)
  • 14:10 – 15:00 uur wordt er een ware Westerheide Bake-off gehouden (zie hieronder voor meer informatie) onder het genot van heerlijke koffie
  • 15:00 – 16:30 uur is er een informatieve tocht met de boswachter over de Westerheide, waarbij je alles wat je nog niet wist, maar wel wilde weten over onze prachtige heide kunt leren van de boswachter
  • 16:30 – 18:00 uur is er een borrel met surprise guest op het feestveld (met spelen voor de kleinere deelnemers)
  • 18:00 – 19:30 uur wordt het feestmaal gehouden
  • 19:30 – 00:00 uur sluiten we de jubileumdag feestelijk af met wederom een surprise guest en muziek

Westerheide Bake-off: We nodigen iedereen uit om zijn/haar mooiste taart of cake te bakken met als thema “Westerheide”. Er zijn twee prijscategorieën: jongerenklasse (tot 18 jaar) en volwassenenklasse (ja ja, vanaf 18 jaar) met prachtige prijzen! Wij horen graag een week van tevoren (voor 30 juni) wie aan deze wedstrijd mee wil doen met vermelding van de creatieve titel van het bakkunstwerk dat gemaakt zal worden. Na de jurering zullen de taarten kunnen worden gekocht en deze opbrengst wordt gedoneerd aan het Goois Natuurreservaat.

Affiches: Voor iedereen in deze prachtige buurt hebben wij een affiche opgesteld, waar iedereen de geschiedenis van zijn/haar huis (o.a. bouwjaar, architect, bewoners en leuke weetjes) tezamen met eventuele oorspronkelijke bouwtekeningen, historische en huidige foto’s op kan invullen en uitprinten (het liefste op A3 formaat). Deze affiche kan dan op de feestdag voor het huis worden opgehangen, zodat iedereen die door de buurt loopt kennis kan nemen van alle interessante verhalen over de huizen in de buurt. Mocht het lastig zijn om zelf op A3 te printen, kan men het ingevulde bestand ook mailen naar g.ter.braak@hotmail.com (svp voor 30 juni) en dan wordt de geprinte affiche door ons langsgebracht.

Bijdrage: Voor wie zich wel al heeft aangemeld, maar de bijdrage (EUR 45 per volwassene en EUR 15 per jongvolwassene) nog niet heeft betaald, hierbij het vriendelijke verzoek om dat alsnog en uiterlijk voor 28 juni te doen (bankrekening NL93ABNA0541507303, tnv BPV Westerheide). Uiteraard worden daarnaast vormen van soft-sponsoring (door middel van hapjes/drankjes) ook nog altijd zeer gewaardeerd!

Na-aanmelding: Voor wie zich nog niet had aangemeld, voel je vrij om dat alsnog te doen: the more the merrier! Dit kan nog altijd via email: g.ter.braak@hotmail.com of telefonisch via 0623262002.

Vrijwilligers: Tot slot doen wij ook nog graag een beroep op enkele sterke en bereidwillige handen om op de ochtend van de feestdag (en die daarna) te helpen met het op- en afbouwen van de feesttent. Aanmelden wordt zeer gewaardeerd en kan ook via g.ter.braak@hotmail.com of telefonisch via 0623262002.

Wij verheugen ons bijzonder op de 6e en zien jullie allemaal graag op deze mooie feestdag.

Hartelijke groet,

LustrumCommissie BPV Westerheide

Vergelijkbare berichten